Пергамент харчовий білий для запікання та зберігання продуктів 280 мм 20 метрів
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: 4-0908
49,20 ₴
Мінімальне замовлення — 20 шт.
Показати всі оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Пергамент для запікання
Пергамент для запікання – звичайний пергамент, схожий з пакувальним. Це щільний гладкий папір, частіше коричневого кольору, просочена розчином сірчаної кислоти і через це
стала більш міцною, пластичною, стійкою до вологи і високих температур. Вона не змінює своїх властивостей від тривалого впливу високих температур і відносно добре
вбирає жир. Тому є найкращим матеріалом для випікання виробів з тіста з великою кількістю жиру: на цьому папері масляне печиво найменше втрачає форму навіть
при випічці на аркуші. Якщо ж пергамент використовується для випічки маложирного тіста, його, як і кальку, змащують жиром. Такого роду пергамент сьогодні зустрічається у продажу
все рідше.
Найбільш популярний варіант – пергамент з тонким силіконовим покриттям, який найкраще відстає від готових виробів, включаючи бісквіти, не пропускає вологу, майже не
вбирає жир і не потребує додаткової мастилі. Його можна використовувати для випічки будь-якого виду тесту, причому для всього, крім бісквітів – багаторазово, в ньому ж іноді
запікають страви з м'яса і риби. Є різновид цього пергаменту, витримує температури до 280-300 градусів, і призначена для хлібопекарського виробництва.
Основні | |
---|---|
Тип | Папір для випікання |
Застосування плівки | Для охолоджених продуктів, Для гарячих продуктів, Для заморожених продуктів, Універсальне |
Упаковка продуктів | Ручна/машинна |
Матеріал | Пергамент |
Ширина в рулоні | 280 мм |
Довжина в рулоні | 20 м |
Колір | Білий |
Виробник | FreePack |
Країна виробник | Україна |
Щільність | 40 г/м2 |
Додаткові характеристики | |
Вага картонній втулки | 50 грам |
Кількість в ящику | 20 штук |
- Ціна: 49,20 ₴
- Мінімальне замовлення: 20 шт.